
بسیاری از اختلافات و نزاع های خانوادگی (نزاع های زن و شوهری، والد و فرزندی و حتی خواهر و برادری) محصول عدم آگاهی و نشناختن انسان ها از ویژگی های اختصاصی مردان و زنان می باشد. وقتی که ما بدانیم پدر، برادر، شوهر و حتی پسر ما یکسری از خصلت هایشان مختص کل آقایان و عمومی است، این آگاهی باعث می شود در خیلی از شرایط بتوانیم آنها را درک کنیم. در ادامه میخواهیم به برخی از ویژگی های مردان بپردازیم.
- مردان برخلاف زنان، فرزندانی را بیشتر دوست دارند که از آنها حرف شنوی داشته باشند و در تحصیل و شغل خود، از موقعیت برخوردار باشند در غیر اینصورت با فرزندان ارتباط سالم و صمیمی نخواهند داشت.
- در اغلب اوقات سکوت برای آقایان یک امر عادی و دوست داشتنی است.
- آنها با سکوت به گفتگو می پردازند، معمولاً تنها و به همراه گفتگوی درونی نه بیرونی، بدین سان مشکل خود را حل می نمایند. این امر را غیر عادی تلقی نکنید و برداشت تان از این رفتار عدم صمیمیت و بی اعتنایی در نظر نگیرید.
- آقایان ازین که همسرشان، توانایی و استعداد خود را فریاد کند و درآمد حاصل از شغل خود را به رخ بکشد به شدت آزرده خاطر می شوند.
- غالبا نیاز به قدرت در آقایان بیشتر است، این نوع رفتار باعث برهم خوردن این تعادل و ایجاد اختلاف و نارضایتی بین زوجین می شود.
برای مردان مهم است که:
در جمع دوستان و آشنایان، همسر آنها، مدافع شان باشد به عبارت دیگر یک مرد انتظار دارد وقتی گروهی از اقوام و نزدیکان به شوخی یا جدی ایشان را مورد استهزاء قرار می دهند، همسرش فوراً از او دفاع نماید. هروقت مردان از طرف مقابلشان (همسر، دختر و …) خواسته ای دارند نباید در همان لحظه با آنها مخالفت کرد. زیرا مخالفت در لحظه با مردان موجب مقاومت آنها و درنهایت عصبانیت و پرخاشگری شان می گردد. به جای مخالفت، ذهن آنها را به موضوعات دیگر معطوف کنید. و در فرصت مناسبی در رابطه با موضوع مجدد مذاکره کنید. مردان دوست ندارند زنان نظرات خود را به طور قاطع اعلام نمایند بلکه آنان دوست دارند این گونه بشنوند: “ اگر صلاح میدانی..، بهتر نیست که شما اینگونه برخورد کنی…” این موضوع هم نشات گرفته از نیاز به قدرت در آقایان هست که برای یک ارتباط بهتر می توانید رعایت کنید.
برای مشاوره پیش از ازدواج به لینک زیر مراجعه کنید: